777RR Motorsport etusivu

777RR Motorsport on suomalainen Road Racing-talli, jonka toiminta-ajatus on mahdollistaa, tukea ja toteuttaa. Mahdollistamme lupaavien, nuorien ajajien nousua lajin huipulle tarjoamalla kilpailukykyisen kaluston ja tuen menestymiseen. Tuemme heitä taloudellisesti ja autamme tukijoiden hankinnassa. Annamme valmennusapua ja tarjoamme hyvät harjoittelumahdollisuudet kotimaassa sekä ulkomailla tukeaksemme heidän kehittymistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kausi 2013

Tallissa on mukana nuoruutta, innokkuutta ja kokemusta. Tallin tarkoituksena on luoda rehellinen, luotettava ja avoin ympäristö ratavarikoilla ja kilparadoilla Suomessa ja muualla maailmalla. Teemme tunnetuksi suomalaista osaamista ja laatua.

Kaudella 2013 talli ajattaa nuorta lahjakasta Valter Patrosta SM-sarjassa. Tavoitteena on myös ajaa muutama kovatasoinen kansainvälinen kilpailu ulkomailla.

Historia
2010

• 777 RR Motorsportin ensimmäinen kausi British
  Superbike Championship (BSB) ja SM -sarjassa

2011

• British Supersport Championship -projekti
  Pauli Pekkasen kanssa
• Ensimmäinen MM-osakilpailu Magny Coursissa
  Supersport pyörällä 2012
• Tallin ensimmäinen Suomen mestaruus (GP 125)

2012

Kausi Triumph tehtaan tukemana British Supersport sarjassa kahdella kuljettajalla ja Suomessa viidellä kuljettajalla Luke Jones BSS cup luokan loppupisteissä toinen.
 

777RR Motorsport uutiset
777RR Motorsport - kuvat
777RR Motorsport kujettajat
777RR Motorsport yhteistyökumppanit
777RR Motorsport kalenteri
777RR Motorsport yhteystiedot